Smeets Kinderpsychologie

Smeets Kinderpsychologie is een nieuwe website voor de praktijk voor kinderpsychologie van dr. Anneke Smeets-Schouten. Een rustige, duidelijke layout, met een slideshow onder de header. Op elke pagina een mogelijkheid om in de marge ook een slideshow toe te voegen.

Deventer Huisgenoten

De website Deventer Huisgenoten geeft informatie over activiteiten en bijeenkomsten voor ouderen in Deventer en omstreken.

Evenementen kunnen eenvoudig worden toegevoegd, en verschijnen automatisch in een steeds actuele agenda, waarvan ook een PDF-bestand te downloaden is. Ook is er plaats voor een prikbord, fotoalbums, en een pagina "In Memoriam", alsook een uitgebreid formulier waarmee nieuwe leden zich kunnen aanmelden.

Deze met Drupal 9 gebouwde site wordt weer op mijn eigen server gehost. Als extra wordt ook de e-mail voor dit domein op mijn server afgehandeld.

martinwalton.nl

Een tweetalige website voor Martin Walton. Hij is (emeritus) hoogleraar geestelijk verzorging, dichter, performer en Stadsdichter van Culemborg 2022. Deze website is weer gebouwd met Drupal (versie 9). Hosting gebeurt op mijn eigen webserver.

Bezinning & Inspiratie Twello

De website voor Bezinning & Inspiratie Twello bouwde ik met Drupal 9. Een relatief eenvoudige website die evenementen van de stichting aankondigt, en achtergrondinformatie geeft. De hosting gebeurt op mijn eigen server.

IPEnv, the Integrated Programming Environment

De eerste webwinkel die ik gebouwd heb, is nu online. Het gaat hierbij om de verkoop van licenties van een softwarepakket. Voor deze website is gebruik gemaakt van Drupal Commerce Kickstart. Daarin is al de belangrijkste basisfunctionaliteit voor een webwinkel beschikbaar. Het genereren van de licentie gebeurt automatisch, na betaling van de klant.

Stichting Diwa

De website van de Stichting Diwa, die ik als vrijwilliger voor ze heb gemaakt, was dringen aan een update toe: hij draaide nog op een verouderde, niet meer ondersteunde versie van Drupal.

De website heeft meteen een nieuwe layout gekregen. Een frissere layout en volledig responsief. Zo moet hij er weer een tijdje tegenaan kunnen.

Charme.tips

De website voor Charme (bureau voor Cultuur-Historische Adviezen, Reisbegeleiding, muziek en Educatie) is een compacte website, gebouwd met de nieuwste technieken, waarbij de bruikbaarheid op mobiele apparaten (responsiviteit) belangrijk was. Het is ook de eerste website die ik gebouwd heb met versie 8 van Drupal. Hierdoor kan de charme.tips zeker nog vele jaren vooruit.

Het gebruikte Drupal-thema is op enkele punten aangepast om het geschikter te maken voor Charme. Uiteraard kan de site door de klant zelf worden bijgewerkt.

AlgarveVilla.nu: Casa os Gansos

Een website waarop de bezoeker informatie kan vinden van het vakantiehuis "Casa os Gansos" in de zuidelijke Algarve. De site bevat, naast een beschrijving van het huis en omgeving, en een fotoalbum, ook een online boekingsformulier. Hiermee kan een aanvraag voor een boeking van het huis worden verzonden. De eigenaar van de website kan zelf de beschikbaarheid van het huis op de website bijwerken, en in de kalender ook aangeven welke periodes hoog-, midden- en laagseizoen zijn. Uiteraard zijn alle andere pagina's en foto's ook zelf aan te passen.

AlgarveVilla.nu heeft ook een responsief ontwerp, waardoor hij ook op tablets en mobiele telefoons goed te bekijken is.

Lebuinusconcerten.nl

Een website voor de Stichting Lebuinusconcerten, gebouwd in Drupal. Belangrijkste onderdeel is het informatie geven over concerten die de stichting organiseert. Met behulp van een iCal-feed kunnen de conceten ook automatisch aan een elektronische kalender worden toegevoegd.

website Klassieke Muziek Deventer

De website voor Klassieke Muziek Deventer is gemaakt om alle concerten op het gebied van klassieke muziek in en rond Deventer te verzamelen. De deelnemende organisaties kunnen allemaal zelf inloggen om hun eigen concerten toe te voegen of aan te passen. Het CMS Drupal is zo opgezet dat de eerstvolgende concerten automatisch op de openingspagina verschijnen. Ook is er een kalender met een overzicht van alle concerten.

Verder is er een algemene zoekfunctie, en de mogelijkheid om concerten te filteren per organisatie of genre. Tenslotte is er een RSS-feed (nieuwsfeed) waar de eerstvolgende concerten in getoond worden.